4 éves webshopunk! 🎉 20% szülinapi kedvezmény minimum 2 növény vásárlása esetén. Kód: TROPICALHOME4 Ha a kód alkalmazása után a kosárérték meghaladja a 12 ezer forintot, egy Monstera acacoyaguensis fiatal (még nem szeldelt) 1 leveles dugvánnyal is megajándékozunk. Nem használható az akciós termékekre, kaspókra, kiegészítőkre, csomagajánlatokra és a saját szaporítású növényekre.

Fizetés

A webáruházban előre történő utalással, utánvéttel vagy online bankkártyás fizetéssel történhet vásárlás.

Átutalás

Átutalás a következő bankszámlára a megrendelés visszaigazolását követően:

Tropical and Rare Kft. 
Bankszámlaszám: OTP Bank 11707031-21454064-00000000

IBAN: HU82117070312145406400000000 

BIC:OTPVHUHB

Az átutalás közlemény rovatában tüntesd fel a megrendelésszámot. Az összeg beérkezését követően megkezdjük a rendelés feldolgozását. 

Utánvét

A rendelés teljes összegét a futárnál lehet kifizetni bankkártyával vagy készpénzzel

Online bankkártyás fizetés

A leadott megrendelés vételára közvetlenül a megrendelés leadását követően online bankkártyás fizetés útján is megfizethető Eladó részére. Az online bankkártyás fizetést az OTP Simple Pay szolgáltató biztosítja. Az online bankkártyás vásárlás választása esetén a Webáruház honlapja automatikusan átirányítja a Vevőt az OTP Simple Pay honlapjára, ahol a Webáruházban megjelölt vásárlási végösszeg megfizetésére sor kerülhet. Vevőnek meg kell
adnia nevét, bankja nevét, bankkártya számát, bankkártyájának lejárati dátumát, illetve annak biztonsági kódját. Ezt követően sor kerül az online fizetésre. A fizetést követően a honlap visszairányítja a Vevőt a Webáruházba. Sikeres fizetés esetén a fizetésről e-mail üzenet érkezik a Vevő részére, illetve a Webáruházban is megjelenik a sikeres fizetésre vonatkozó tájékoztató. Sikertelen fizetés esetén a sikertelen vásárlásra vonatkozó tájékoztató jelenik meg a Webáruházban.
További tájékoztatásért kérjük, hogy tekintse át az OTP Simple Pay Általános Szerződéses Feltételeit a következő weboldalon: https://simplepay.hu/vasarlo-aff/ .