🎉 2 éves a Tropical Home! 🎂 🎉 Május 21. és 26. között: 5 vagy több termék vásárlása esetén 20% kedvezménnyel 3-4 termék vásárlása esetén 12% kedvezménnyel tudtok vásárolni! 20%-os kedvezménykód: TROPICALHOME20 12%-os kedvezménykód: TROPICALHOME12 Ünnepeljetek ti is velünk, és szerezzétek be most a legmenőbb szobanövényeket! 🎉🪴 Nem alkalmazható azon termékekre, melyeknek a leírásában ez külön szerepel.

Fizetés

A Webáruházban előre történő átutalással, utánvéttel vagy online kártyás fizetéssel történhet vásárlás.

Átutalás

Átutalás a következő bankszámlára a megrendelés visszaigazolását követően:

Tropical and Rare Kft. 
Bankszámlaszám: OTP Bank 11707031-21454064-00000000

IBAN: HU82117070312145406400000000 

BIC:OTPVHUHB

Az átutalás közlemény rovatában fel kell tüntetni a megrendelésszámot. Az ennek elmulasztásából vagy a megrendelésszám hibás feltüntetéséből eredő károkért Eladó semmilyen felelősséget nem vállal, a károkat és a többletköltségeket Vevő viseli. Az összeg beérkezését követően megkezdjük a rendelés feldolgozását. 

Utánvét

A rendelés teljes összegét a futárnál lehet kifizetni bankkártyával vagy készpénzzel

Online bankkártyás fizetés

A leadott megrendelés vételára közvetlenül a megrendelés leadását követően online bankkártyás fizetés útján is megfizethető Eladó részére. Az online bankkártyás fizetést az OTP Simple Pay szolgáltató biztosítja. Az online bankkártyás vásárlás választása esetén a Webáruház honlapja automatikusan átirányítja a Vevőt az OTP Simple Pay honlapjára, ahol a Webáruházban megjelölt vásárlási végösszeg megfizetésére sor kerülhet. Vevőnek meg kell
adnia nevét, bankja nevét, bankkártya számát, bankkártyájának lejárati dátumát, illetve annak biztonsági kódját. Ezt követően sor kerül az online fizetésre. A fizetést követően a honlap visszairányítja a Vevőt a Webáruházba. Sikeres fizetés esetén a fizetésről e-mail üzenet érkezik a Vevő részére, illetve a Webáruházban is megjelenik a sikeres fizetésre vonatkozó tájékoztató. Sikertelen fizetés esetén a sikertelen vásárlásra vonatkozó tájékoztató jelenik meg a Webáruházban.
További tájékoztatásért kérjük, hogy tekintse át az OTP Simple Pay Általános Szerződéses Feltételeit a következő weboldalon: https://simplepay.hu/vasarlo-aff/ .