🎉 2 éves a Tropical Home! 🎂 🎉 Május 21. és 26. között: 5 vagy több termék vásárlása esetén 20% kedvezménnyel 3-4 termék vásárlása esetén 12% kedvezménnyel tudtok vásárolni! 20%-os kedvezménykód: TROPICALHOME20 12%-os kedvezménykód: TROPICALHOME12 Ünnepeljetek ti is velünk, és szerezzétek be most a legmenőbb szobanövényeket! 🎉🪴 Nem alkalmazható azon termékekre, melyeknek a leírásában ez külön szerepel.

Személyes átvétel

Ha megrendelésed személyesen veszed át, és igényt tartasz műanyag cserépre, tudunk adni 12-14-15cm-es méretben. Írd bele a megjegyzésbe, ha szeretnél néhány darabot! :)
Budapesten a VII. kerületben a Rózsa utcában (Rózsa utca 1. fsz. 1., 1-es csengő) van lehetőség személyes átvételre, itt tudsz időpontot foglalni: IDŐPONTFOGLALÁS
A rendelést visszaigazoló emailen kívül nem fog újabb email érkezni. Rendelés leadása után azonnal tudsz időpontot foglalni, akár már másnapra is.
A megjegyzésbe kérlek írd bele a megrendelésszámot. 
A naptárat folyamatosan frissítem, általában maximum 5 napra előre lehet foglalni, és ha teheted, kérlek vedd is át a megrendelést 5 napon belül. Csütörtökönként nincs személyes átvétel. 
Amennyiben lenne még kérdésed, fordulj hozzám: +36703681232 vagy emailben a tropicalhome.hungary@gmail.com címen.